+17
°
C
Max.:+18
Min.:+6
Ked
Sze
Csü

Kollégium kiürítés - technikai információk

Már kipakoltam korábban a cuccaimat, mit tegyek a kulccsal?

Írj emailt az eszk@sze.hu-ra "Kulcs postázás" tárggyal, a levélbe írd bele szoba a nevedet, szoba számod és neptun kódod. Majd adj fel MINDEN kulcsot borítékban a 9026 Győr Egyetem tér 1. Kollégiumi Iroda címre, Mosonmagyaróvár esetében 9200, Mosonmagyaróvár, Gazdász utca 10. Kollégiumi Iroda!

Nem tudok visszajönni, bármiyen esemény miatt! Mit tegyek?

Írj emailt az eszk@sze.hu-ra "Kiköltözés mulasztása" tárggyal, a levélbe írd bele nevedet, szoba számod és neptun kódod. Majd adj fel MINDEN kulcsot borítékban a 9026 Győr Egyetem tér 1. Kollégiumi Iroda címre, Mosonmagyaróvár esetében 9200, Mosonmagyaróvár, Gazdász utca 10. Kollégiumi Iroda!

Ekkor az egyetem munkatársai a kiköltözés határidejét követően szobánként dobozolják össze a benn maradt tárgyakat, melyek biztonságos helyre kerülnek, az átvételükről később adnak tájékoztatást! Az eldobozlt és tárolt tárgyakért az egyetem nem vállal felelősséget!

Amennyiben van rá mód, hogy a szobatárs összepakoljon dobozokba, akkor a szobában hagyott dobozokat az egyetem munkatársai eltárolják, írják rá a dobozban lévő tárgyak tulajdonosának nevét és szobaszámát!

A HŰTŐSZEKRÉNYEKBŐL MINDEN KIDOBÁSRA KERÜL!

 

Mikortól tudok kiköltözni?

A kiköltözési levél kiküldésétől már van lehetőség az épületekbe való bejutásra!

 

Szülők jöhetnek velem?

A kollégiumba minden hozzátartozót beengedünk, de kérjük, mindenki tartsa be az egészségügyi előírásokat!

 

Benn aludhatok a kollégiumba vasárnap este?

Amennyiben csak így oldható meg a kiköltözés, akkor igen, van erre lehetőség, de kérjük, hogy mindenki fokozottan tartsa be az egészségügyi előírásokat!

 

Szükséges kollégiumi adminisztráció?

A szokásos adminisztráció nem szükséges! A kulcsok leadásáról és a szoba kiürítéséről nyilatkozatot kell aláírni a kollégiumi portán!

 

Más kiköltözhet-e helyettem?

Kizárólag meghatalmazással lehetséges a kiköltöztetés más nevében, melyet a portán le kell majd adni!

A meghatalmazásba az alábbi adatok mindenképpen kerüljenek feltüntetésre: név, neptun kód, szobaszám,